E-POSVET
Jezik

Klinika Zorman Repež

Po letih izobraževanja in dela na področju estetske in rekonstruktivne kirurgije, naju je ideja o moderni kliniki z najvišjimi merili strokovnosti vodila do ustanovitve Zorman-Repež, plastični kirurgi. Ekipi predanih sodelavcev cilj ni postati največja klinika, pač pa zagotoviti učinkovito, zanesljivo in varno obravnavo posameznim pacientom. Pri svojem delu sva se vedno izogibala bližnjicam, saj sva prepričana, da so dobri rezultati plod trdega dela, dolgoletnih izkušenj in poglobljenega znanja. Pošten odnos je vodilo, ki ga pacienti pričakujejo in zaslužijo.

Vaša varnost
Vsem pacientom želimo omogočiti, da dovolj časa preživijo s svojim kirurgom, se z njim pogovorijo, izrazijo svoje želje ter dobijo potrebne informacije o predlaganih posegih. Tako kot pri zapletenih mikrokirurških operacijah, tudi pri vseh estetskih posegih največji poudarek namenjamo kakovosti končnih rezultatov in varnosti pacientov. Edina pot do tega cilja je stalno izobraževanje, uporaba dokazano učinkovitih metod in preizkušenih  materialov. Vsakemu posegu namenimo dovolj časa, da ga lahko opravimo natančno in brezhibno. Več let izkušenj z reševanjem zapletenih rekonstruktivnih primerov nam pomaga, da morebitne zaplete med in po zdravljenju hitro prepoznamo in ustrezno ukrepamo.

Razširjen pregled
Brez dodatnih stroškov vam je na voljo sočasni posvet z dvema specialistoma plastične in estetske kirugije. Le-tega priporočamo pri reševanju nenavadnih in zapletenih primerov.

Po posegu
Potrudili se bomo, da boste dobili razumljiva in natančna navodila za hitro in neboleče okrevanje. Po posegu bo kirurg preko telefona in elektronske pošte za vas stalno dosegljiv.

Klinika v Ljubljani

Prostori klinike so v drugem nadstropju poslovne stavbe Mirje na Finžgarjevi 4 v Ljubljani. Klinika ima dve sodobno opremljeni operacijski dvorani, sprejemni del, čakalnico in sobo za preglede in posvete. Dodatno udobje in zasebnost zagotavlja brezplačno parkiranje v kletni garaži (uvoz z Murnikove ulice).

Naslov:
ZR Plastični kirurgi d.o.o.
Finžgarjeva 4,
1000 Ljubljana


Kako bodo večje dojke izgledale na mojem telesu? 

Bo izbrana oblika in velikost vsadkov prinesla naraven videz skladen s telesnimi linijami? Kako bo preoblikovan nos spremenil izraz mojega obraza? Bi bila zadovoljna z liposukcijo ali povečanjem zadnjice? Danes ob pomoči 3D simulacije lahko ponudimo odgovore na takšna vprašanja še pred posegom.

Danes imamo na voljo 3D tehnologijo podprto z informacijskim omrežjem, ki močno olajša komunikacijo s pacientom. Na podlagi fotografij ali skena poljubnega dela telesa lahko napravimo simulacijo pričakovanega rezultata določenega kirurškega posega. Tako lahko popolnoma razumemo kakšna so pričakovanja, saj pacient pri oblikovanju navideznega rezultata aktivno sodeluje. Dobi jasno predstavo o tem, kako bi izbrani poseg spremenil njegov obraz ali telo in ali se pričakovani rezultat ujema z obliko in proporci celotnega telesa. Tako se ob vseh preostalih pomembnih informacijah lažje odloči za ali ne. Vsekakor 3D fotografija pove več kot tisoč besed in 3D simulacija je postala del našega vsakdana.

Kako do navidezne spremembe?

Z mobilnim skenerjem bomo posneli željeni del telesa z različnih zornih kotov. Nekaj sekund kasneje se bo tro-dimenzionalna slika vašega telesa prikazala na zaslonu. Sedaj lahko s simulacijo predvidenega posega prikažemo predvideni rezultat . Z nekaj kliki lahko tako denimo:

• zamenjamo velikost in obliko vsadkov za povečanje dojk, spremenimo njihov položaj  in način vstavitve

• dojke zmanjšamo ali dvignemo, spremenimo velikost kolobarjev, prikažemo položaj brazgotin

• spremnimo velikost in obliko posameznih delov nosu,  dvignemo obraz, obrazu povrnemo prostornino, polepšamo ustnice ali zgladimo gube, odstranimo podbradek preoblikujemo brado

• na telesu odstranimo ali dodamo podkožno maščevje, izračunamo razliko v prostornini

…in še marsikaj.

Navidezni rezultat lahko pogledamo iz različnih perspektiv in sami lahko preiskusite kako nanj vplivajo vaše odločitve.

Po posvetu po elekronski pošti prejmete povezavo preko katere lahko od doma z osebnim računalnikom ali pametnim telefonom dostopate do opravljenih simulacij. Tako jih lahko delite s partnerjem ali tesnimi prijatelji, se z njimi posvetujete in pomembne odločitve sprejmete po tehntnem premisleku v domačem okolju ob pomoči ljudi, ki jim zaupate.

Nenazadnje je potrebno opozoriti, da je človeško telo živ organizem in na rezultat posega poleg kirurške tehnike in uporabljenih materialov vpliva kopica nepredvidljivih dejavnikov, ki so odvisni od bioloških značilnosti posameznika. Zato kljub napredkom v tehnologiji nihče ne more in ne bo moglel zagotoviti željenega oz. izbranega končnega rezultata.

S pomočjo sodobne tehnologije ocenite in spremenite navidezni rezultat predvidenega posega. Izberite željeno obliko in velikost vsadkov za povečanje dojk in ocenite ali so skladni z vašim telesom. Pomladite vaš obraz ali ocenite ali je liposukcija smiselna? Pomembne odločitev sprejmite po natančni analizi v domačem okolju ob pomoči ljudi, ki jim zaupate.

 

Posvet s 3D simulacjo

Na posvet s 3D simulacijo se lahko naročite preko eletronske pošte: [email protected] ali telefona 068 18 18 18.


Mediji o nas

Optus entio tem into dolupit facerspero bla cusa iunt abo. Bus, qui ut officias pre audiam et officae cteseribus modipsuntia voluptate sendiam vendi aut debis as sumquiatur sunt prat antius, ium iuntio qui consequasim inctam iliquid ebisquam quam facipsam vent maximusam, odita necullo quam sinum et eictiatatur, estiandent quis simpossusam, omniat quae praerite nes quis veri issit facerci que ma velentem ressim que voloresto od magnatem vendipsam eos ipientur sitas dolorum cus nati tet audiossequae ide di beate sam nobitiate conseque nobistibus dunt moluptatem doloris sincit mos esti raepti utem restrum hil ius ra comniatum ut reperro volor aut re posam, qui consequi consecae volupta tempor sum experum adicidus.

PREBERITE ČLANKE